MESEMISSZIÓ

ide nekünk az aranyhalatTöbb éve működünk online szervezetként. 2014-ben megalapítottuk a Mesemisszió Kulturális Örökségmegőrző és Rendezvényszervező Közkereseti Társaságot, hogy ezzel is hatékonyabbá tegyük missziós küldetésünk beteljesedését.


Ami nem csak mese: sok-sok kulturális, színházi, kiadói, mesés, nem mesés projekten vagyunk túl. Álmodozók vagyunk, örök gyerekek, azok is maradunk. Néha összehordunk hetet, havat. Mesélhetnénk hosszasan, mi sikerült, mi nem. Sokat játszunk, mesélünk, sírunk, nevetünk, élünk, remélünk. Immár második éve tartunk mesés- és nem mesés szabadulós játékokat. Kicsiknek, nagyoknak. 2015-ben kevesebbet mesélünk, de annál többet játszunk, játszunk, játszunk...


Ide nekünk az aranyhalat!


Igen. Nem adjuk alább. Shakespeare. Mottónkat Shakespeare: Szentivánéji álom című darabja, abban is Arany János névalkotásából született Zuboly mondata "ide nekem az oroszlánt is" ihlette. Mert ide nekünk az aranyhalat! Igen. Azt az aranyhalat a meséből! Három kívánságod Neked is lenne. Nekünk is van. Legalább...ha nem több. Úgy, mint Neked, úgy, mint Nektek. Találkoztunk már? Ha igen, gyere megint, ha nem, gyere: MOST!


ide nekünk az aranyhalat